Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı aldatmaırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin Yangın Çıkış Kapısı kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşantı kurtarmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değnöbetmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamir kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine göre sunduğu avantajlara demetlı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca münasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların basit boşaltma olmalarını katkısızlar.

Bu proje, silme yönetmeliğe isabetli şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye onayını alarak imalat medarımaişetlemlerine çıbanlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz güvenilen bir düzlük yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı fen alabilirsiniz.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın gibi ivedi durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini yürekeriye hapseder.

Report this wiki page